יזמות טכנולוגית
קורס היזמות הוא אחד מקורסי הדגל שלנו. הוא מספק לילדות ולילדים הצצה לעולם הטכנולוגיה באמצעות טעימה ממגוון רחב של תחומים ועולמות ידע – החל מתכנות, דרך פרטיות ברשת וסייבר ועד לעולם המופלא של מציאות מדומה ורבודה. הקורס הזה מהווה בסיס מוצק להבנה של עולם ההייטק הדינאמי והרב-תחומי.
קטגוריה: יזמות, ניתן כקורס שנתי וכסדנה מרוכזת
מעוניינים בקורס? השאירו פרטים ונחזור בהקדם


גיל מתאים: 7-12

רמת קושי: קבוצות לפי רמות

מיקום: קורס לייב עם מדריך

שעות קורס: 36 מפגשים של שעה בקורס או 7 מפגשים של שעה בסדנה וחצי
למה כדאי לי לבחור בקורס?
קורס היזמות הטכנולוגית שלנו מעניק חווית למידה חדשנית, מעשירה ומבוססת משחק שמטרתה – חשיפה למקצועות ההייטק והעולם החדש. הקורס נמנה עם הקורסים המתקדמים שלנו ועוסק בפיתוח חשיבה יזמית.
הקורס הזה מתאפיין בלימוד פנורמי ורוחבי של עולמות הטכנולוגיה ועוסק, בין השאר, בתכנות ועיצוב משחקים, מציאות מדומה ורבודה, אבטחת מידע וסייבר והגנת הפרטיות. ילדים שיסיימו את הקורס יוכלו להבין טוב יותר את ההיצע של הסביבה הטכנולוגית והיזמית, ועל ידי כך לבחור תחומים נוספים בהם ירצו להעמיק. בשל אופיו החוויתי והייחודי של קורס זה, הוא מנגיש לילדים תכנים שעד כה היו עבורם מחוץ לתחום.
על הדרך נהנים הילדות והילדים גם מלימוד ותרגול של אוצר מילים באנגלית, תרגול של עבודת צוות, חשיבה אסטרטגית ותכנון והובלה משותפת של פרויקט.
ציוד הכרחי לקורס:
- מיינקראפט Java מותקן על המחשב
- מצלמת רשת
- אוזניות ומיקרופון
השיבוץ לקורס נעשה לפי קבוצות גיל, רמת קושי וקצב התקדמות.
דברי מפתח הקורס:
"עולם הטכנולוגיה הוא עשיר ורחב. אנחנו מאמינים שאפשר לחבר בין הכשרונות והתשוקות של הילדים לבין ההיצע העצום הזה. לכן, בנינו סדנה בסיסית ורוחבית שמאפשרת התנסות וחקירה.
הקורס הזה הועבר כבר למאות ילדות וילדים, דבר שאפשר לנו להדק ולשפר את התכנית תוך כדי תנועה. שיעור גבוה מבוגרי התכנית שובצו לסדנאות המשך שהיו תוצר ישיר להתנסות שלהם בקורס היזמות."
ילדות וילדים מספרים







רוצים לשמוע פרטים על התכניות שלנו?
פתרון בעיות | עבודת צוות | יכולת יזמית
